2010. október 4., hétfő

It"s Monday

Sziasztok!

Ismét jelentkezem egy friss bejegyzéssel. Pár az elmúlt hét sajnos betegeskedéssel telt, ám egyik nap alkotni volt kedvem, ennek eredményeit szeretném bemutatni.
Az első egy olyan medál, (ami amúgy fülbevalónak indult:) ) amit nagyon megkedveltem. Egy pici babát ábrázol, ami halvány rózsaszín takaróba van bugyolálva. Annyira megtetszett, hogy a napokban tervezem a kisfiú elkészítését is, illetve különböző színekkel, kiegészítőkkel is lehet variálni. A kislány egyébként a hajasbaba fején egy csillogó kis pöttyöt visel, diszkrét, de még olyan jóóóó:) Remélem hamarosan neki is ajándékozhatom  valakinek:)







Hát nem gyönyörű?:)




A következő alkotás egy alak a halloween szellemében:) bevallom ez nem teljesen egyedi ötlet, de azt hiszem elég jól sikerült kivitelezni. És sötétben világít:)Valamiért mindig is vonzottak ezek a sötétben világítós dolgok, így mikor kézhez kaptam a világítós gyurmát, nagyon örültem.

Íme a kép:

És ami még az elmúlt hétből említésre méltó: nyertem egy PANYIZSUZSI GYŰRŰT!!!!! Ami már meg is érkezett hozzám, ezeket a sorokat pedig már "ebben" írom. Gyönyörű. Hát nem véletlen, hogy jó hírű alkotó. A gyűrű egy kis aranyos dobozkában érkezett, a szokásos kis pöttyös design-nal, belül magenta színű selyempapír, benne a gyűrűvel, és még egy elismervény, aláírással, garanciával... Profi.

És akkor nem maradt más hátra, mint hogy bemutassam Pallas Athenet.

És egy link, ahol bővebben olvashattok róla:   http://panyizsuzsi.hu/webshop/gyuru/pallas-athene-minerva-gyuru/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése